Werksessie energieverbruik

12 May

Timelab, Kogelstraat 34, Gent

Startuur: 09:30 - 12:00

De energiefacturen lopen de laatst maanden gigantisch op. Met welke ingrepen kan je energie (en dus ook financieel) besparen?

In deze werksessie combineren we ervaringen van enkele Gentse culturele organisaties met expertise en formules voor ondersteuning. We krijgen uitleg van Stijn De Roo over de Esco-formule van het Gentse bedrijf Wattson, die onder meer deSingel begeleiden in energiezuinigheid, Tjeu Binnebeek van Vlaams Energiebedrijf licht het energie-aanbod toe waarvan cultuurorganisaties gebruik kunnen maken, ook de energiecoach van de stad Gent Sven Van Hecke deelt zijn ervaring. En Jasper Standaert van Fonds Culturele Infrastructuur licht het nieuwe subsidiereglement 'duurzame investeringen' toe.
Dit is de plek en het moment om uit te wisselen over energiebesparing!

Wie wil, wordt ter plaatse ook bijgestaan om een account aan te maken op EnergieID.be, om een digitale meter bij Fluvius aan te vragen en om een energiecoaching van de stad Gent aan te vragen. Zorg dat je je energieafrekening(en) bij de hand hebt en check op voorhand even welke meter je hebt hangen.

Praktisch:
12 mei, 9u30-12u
Locatie: Timelab, Kogelstraat 34, Gent
Deelname is gratis, inschrijven verplicht via deze link.

Organisatie in samenwerking met de Dienst Milieu en Klimaat.