Dubbele communicatiesessie

19 Feb

Foyer Theaterzaal, Vooruit, Gent

Startuur: 13:00 - 15:30

Op 19 februari brengen we communicatiemensen van Greentrack samen om zich over twee kwesties te buigen: gemeenschappelijk communiceren over je duurzame acties en de Week van de Mobiliteit. De sessie valt daarom in twee delen. Het is mogelijk om beide delen of een van beide te volgen. 

Deel 1
13u00 – 14u30

– good practice Thomas Schoofs (NTGent): papieren en hoe die gemaakt worden, duurzaamheidslabels voor papier en welke combinaties het beste zijn
– communiceren over de duurzame acties van je eigen huis. Vanaf 2020 willen we dat onze huizen meer uitpakken met de vele inspanningen die ze tot nu toe al geleverd hebben. Hoe kunnen we dit doen? Hoe kunnen we dit eenvormig doen? Hoe kan Greentrack als een krachtig label werken in de communicatie over je duurzaam beleid? En wat kunnen we van elkaar leren?

Deel 2
14u45 – 15u15

Van 16 tot 22 september vindt jaarlijks de Week van de Mobiliteit plaats. Netwerk Duurzame Mobiliteit wil de cultuursector hier graag meer bij betrekken. De leden van Greentrack Gent besteden sowieso al veel zorg aan duurzame mobiliteit. Hoe kunnen ze die eigen acties koppelen aan deze week? Hoe kunnen we die week gebruiken om ons publiek extra aan te sporen en te inspireren? Deze vragen bekijken we samen met Saar Fivez van Netwerk Duurzame Mobiliteit.


Praktisch
Woensdag 19 februari van 13u tot 15u30
Foyer Theaterzaal, Vooruit
Gelieve in te schrijven via deze link.