LANCERING DEMO (Interreg V): grensoverschrijdend netwerk rond duurzaamheid

Demo Interreg
DEMO
interreg
February 20, 2017

Al wie geïnteresseerd is in duurzaamheid en ecologie binnen de muzieksector is van harte welkom op de lancering van DEMO (Interreg V) op donderdag 23 maart 2017 in La Grappe in Rijsel (Lille). 

DEMO – ‘Duurzaamheid en Ecologie in de Muzieksector en haar Organisaties’ – bestaat uit een mix van concertzalen, festivals en kennispartners actief op zowel Noord-Franse, Waalse als Vlaamse bodem. Projectleider van dienst is Le Grand Mix in Tourcoing (FR).

11 DEMO-partners (waaronder Wilde Westen uit Kortrijk) zullen hun middelen en kennis verenigen met het doel om samen innoverende, creatieve en grensoverschrijdende oplossingen inzake duurzaamheid te realiseren. Het consortium beslaat een indrukwekkend geografisch gebied vanaf de Noordzee tot diep in de Franse Ardennen.

De projectleider Le Grand Mix en zijn partners hebben het genoegen u uit te nodigen op de officiële lancering op donderdag 23 maart 2017 in de lokalen van de co-working space La Grappe (Extracité) – 75 rue Léon Gambetta –  Rijsel (F)

Voorlopig programma:

11.30 uur: persconferentie

12.30 uur: netwerklunch aangeboden door de partners van DEMO

14-17.30 uur: workshops / professionele ontmoetingen over het belang van duurzame ontwikkeling en cultuur, open voor het publiek

Gevolgd door een avond in Le Grand Mix – 5 Place Notre Dame in Tourcoing (F) ter gelegenheid van de Afterwork van de groep Totorro.

Het evenement is gratis en open voor iedereen ! 

Inschrijven verplicht voor vrijdag 10 maart via deze link tinyurl.com/inaugurationdemo