​Kom te voet of met de fiets naar Festival van Vlaanderen Kortrijk en verzamel jouw 'Green Miles'

Festival Kortrijk
Green Miles
Green Track Kortrijk
Demo Interreg
February 20, 2017

Wilde Westen is lid van Green Track en het grensoverschrijdend netwerk Demo (Interreg V). We engageren ons tot een slimmer beleid rond drukwerk, doen ecologische aanpassingen in concertzaal De Kreun, belonen duurzame mobiliteit van ons publiek, kiezen voor gezonde catering, zetten in op sociale integratie en zoeken manieren om onze CO2-uitstoot te compenseren. Tijdens Festival van Vlaanderen Kortrijk gaat in het kader van duurzame mobiliteit van ons publiek 'Green Miles' in testfase.

Telkens je te voet of met de fiets naar een concert komt, worden jouw afgelegde kilometers (van thuis tot aan de concertlocatie) omgezet in ‘Green Miles’. Je verzamelt ze per gestapte of gefietste kilometer en ruilt ze in voor tal van voordelen. Meer info over hoe en wat vind je binnenkort op www.festivalkortrijk.be

‘Green Miles’ is een project dat tijdens Festival Kortrijk in testfase gaat. Bij een positieve evaluatie breiden we het systeem uit tot Wilde Westen-concerten. Hoe meer je fietst des te mooier de beloningen en hoe meer je bijdraagt tot een duurzame concertbeleving.