De Gentse cultuursector bouwt mee aan Gent Zonnestad

January 10, 2018

Greentrack Gent doet mee aan de campagne Gent Zonnestad. Door samen met ons publiek te werken aan meer zonne-energie in de stad krijgen we met Greentrack ook een extra steuntje in de rug!

De energiecoöperatie EnerGent wil van Gent een 'zonnestad' maken. Met hun campagne Gent Zonnestad willen ze zoveel mogelijk daken in Gent voorzien van kwalitatieve en betaalbare zonnepanelen. Via verschillende formules willen ze het bovendien ook voor iedereen mogelijk maken om te genieten van de lagere stroomprijs die gepaard gaat met zonnepanelen: de zon schijnt voor iedereen!

Als je via Gent Zonnestad zonnepanelen plaatst, bouw je niet alleen mee aan een netwerk van hernieuwbare energie maar kan je ook de duurzame inspanningen van de Gentse cultuursector steunen. Deel bij je aanmelding mee dat je instapt via Greentrack en Energent betaalt ons een aanbrengvergoeding van 50 euro. Het geld wordt gebruikt voor het verder verduurzamen van de Gentse cultuursector en het inspireren van de cultuurliefhebbers om mee te werken aan een ‘volhoudbare' stad!

Meedoen? Surf naar de website van Gent Zonnestad om te ontdekken hoe!