Algemene Vergadering Greentrack Gent vzw

23 Nov

De Koer, Meibloemstraat 86, Gent

23.11.17 09:30 >

Op 23 november vindt onze Algemene Vergadering van het najaar plaats. Deze keer strijken we neer bij kersvers lid De Koer!

We zullen onze impact als netwerk bekijken, en ook een eerste rapport uit EnergieID kunnen trekken met energiecijfers van een aantal leden. We stellen een vernieuwd actieplan voor, een memorandum voor de nieuwe verkiezingen, en een aantal campagne-ideeën voor de Stad. Maar daarna steken we de handen uit de mouwen voor de denkoefening Betergem.

Lunch wordt ter plaatse door Eva Samyn van De Koer gebakken in hun eigen houtoven!

Programma:
9u00: onthaal met koffie
9u30: 
- round-up 2017 (leden, update FoCI, actieplan, impact, ...)
- begroting
- plannen (memorandum, EU project Climate Adaptation, creatieve campagnevoorstellen Stad Gent, Gent Zonnestad, herbestemming materialen stedelijke musea, ...)

10u30: Betergem
Betergem is een oefening ontwikkeld door Transitienetwerk Middenveld om met grotere groepen na te denken over de transitie naar een andere toekomst. We doen een aangepaste versie gefocust op kunst & cultuur in een veranderende wereld, begeleid door Steven Vromman.
12u00: pizza uit de houtoven + uitwisseling

Inschrijven is verplicht! Kan je niet komen, mail dan naar eva@greentrack.be om je volmacht door te geven aan een ander lid.

Praktisch:
23 november, 9u30
De Koer, Meibloemstraat 86
Klik hier om in te schrijven.